Verzorgende IG in de wijk

Help jij Mina (71) nog lekker thuis te blijven wonen?
Voor onze wijkteams zijn wij op zoek naar meerdere gedreven Verzorgenden IG met een groot hart voor de zorg. Werken in de thuiszorg is niet saai, elke dag is anders door de verschillende cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. In je werk in de wijk heb je veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid.

Pak je ruimte!

Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! In deze functie verleen je zorg bij cliënten in de thuissituatie. Hierbij verricht je voorbehouden verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent. Samen met de wijkverpleegkundige ben je eerste verantwoordelijke voor een aantal cliënten. Aan jou de taak om veranderingen in de zorg te signaleren, acties uit te voeren en zo nodig het zorgplan aan te laten passen. Daarnaast onderhoud je contacten met familie/mantelzorger(s) en met de verschillende disciplines die betrokken zijn bij de zorg rondom de cliënt. Je begint en eindigt de werkdag op kantoor waardoor je naast het contact met de cliënt ook elke dag contact hebt met je collega's om samen de dag door te nemen bij een kop koffie.

In de thuiszorg worden geen nachtdiensten gedraaid en werk je vooral aaneengesloten diensten.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn.

Wat bieden we

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

  • Beloning volgens CAO VVT (FWG schaal 35) maximaal €3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc.
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Jantine Zwierenberg, Teamleider Wijkverpleging, tel. 053 - 4826688. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?

Wij komen graag met je in gesprek! Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren en de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.