Verpleegkundige ELV

Hart voor de zorg in het hart van Enschede?

Afdeling Wilmersberg bevindt zich in onze locatie De Eschpoort in het centrum van Enschede. Op deze afdeling verblijven in totaal 16 cliënten: 5 cliënten wonen bij ons en de overige 11 cliënten verblijven bij ons op basis van ELV. Dat laatste is nieuw: een speciale afdeling voor ELV cliënten waar tijdelijk hoog complexe/medische zorg wordt geboden. De combinatie van somatische - en ELV cliënten maakt dat het een boeiende en afwisselende groep cliënten is, met een zeer gevarieerde zorgvraag. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar meerdere Verpleegkundigen, voor 32 uur per week. 

Pak je ruimte!

Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal én je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. In deze functie verzorg en begeleid je cliënten die herstellen tijdens een kortdurende behandelperiode. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent, coördineer je de zorg rondom de cliënt en ben je het aanspreekpunt voor de familie. Je draagt bij aan de kwaliteit van zorg en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning aan het team waarin je werkt. Daarnaast kom je ook in de verpleegkundige dienst te werken. 

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige Niveau 4. Ook als je bijna klaar bent met de opleiding, nodigen wij je uit om te reageren!
  • Je hebt kennis van actuele werkvoorschriften en zorgprocessen;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden we

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheden voor verlenging;
  • Beloning volgens CAO VVT (FWG schaal 45) maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring;
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Mariëlle Grootte Bromhaar of Irma Smellink, Teamleider Zorg, tel. 053-4826688. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?

Wij komen graag met je in gesprek! Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren en de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.