Vakantiewerk Zorg (Bruggerbosch)

Bijverdienen in de zomer? 
Wil je lekker bijverdienen deze zomer met een vakantiebaan die aansluit bij jouw opleiding en ervaring? Kom dan werken bij Liberein op locatie Bruggerbosch

Pak je ruimte!

In de zomerperiode kom je te werken in een van onze cliëntteams. Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en met jouw kennis en persoonlijkheid draag jij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Belangrijk onderdeel van je functie is het bieden van een betekenisvolle dag aan de cliënt. Dat doe je niet alleen natuurlijk, dat doe je samen met je team. Daarnaast is het mogelijk dat je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, bijvoorbeeld ondersteunt bij ADL taken of het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Bevalt het je straks zo goed dat je na de vakantieperiode nog geen afscheid wilt nemen van de bewoners door de fijne band die je met ze hebt opgebouwd? Geen probleem, wij kunnen je een bijbaan bieden mét doorgroeimogelijkheden!

Wat breng je mee?

  • Je hebt interesse in het werken in de zorg en beschikt over minimaal MBO niveau 1/2 werk- en denkniveau;
  • Het hebben van ervaring in de zorg en omgang met ouderen is een pré;
  • Je vindt het fijn om een gesprek aan te gaan met cliënten en kunt goed luisteren;
  • Je bent beschikbaar in de zomerperiode en flexibel inzetbaar. 

Werk je langer dan 6 weken, dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Wat bieden we

Tot en met 19 jaar bieden wij een salaris dat gelijk is aan het wettelijk minimumloon + 50%. Ben jij 20 jaar of ouder, dan bieden wij een salaris dat gelijk is aan de CAO VVT (FWG 15). Dat is €12,50 per uur. Je krijgt een contract voor 6 weken. Ben jij daarna ook nog beschikbaar? We kunnen het dan altijd over de mogelijkheden na de vakantie hebben.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Machelle Platenkamp of Lotte Gasman, Recruiters, 053 - 4826688. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’.