Helpende (Plus) - Ariënsstaete

Maak jij straks het verschil op de Ariënsstaete?
Bij Liberein bieden we intensieve, complexe en specialistische (verpleeghuis)zorg aan zo’n 1200 mensen in Enschede en Glanerbrug, die zorg of ondersteuning nodig hebben. We organiseren de zorg thuis als het kan. En als dat niet meer lukt, doen we dat vanuit een van onze verschillende locaties.

Onze locatie Ariënsstaete is een prachtig modern woonzorgcentrum met een prettige sfeer gelegen in de wijk Deppenbroek. Deze locatie heeft ongeveer 200 verzorgingshuis-appartementen en appartementen voor zelfstandig wonende ouderen. In Ariënsstaete wonen zowel mensen met somatische als mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een Helpende of Helpende Plus, uren in overleg. 

Pak je ruimte!

Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Onderdeel van jouw functie is het ondersteunen van cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), het ondersteunen bij de maaltijdverzorging en het begeleiden bij (re)activerende activiteiten.

Als Helpende Plus verstrek je daarnaast nog medicatie en verricht je verzorgende handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2. Als Helpende Plus is jouw diploma aangevuld met het landelijk erkende keuzedeel Helpende Plus;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden we

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheden voor verlenging; 
  • Beloning volgens CAO VVT Helpende (FWG schaal 25) maximaal € 2.717,96 bruto per maand op basis van 36 uur. Helpende Plus (FWG schaal 30) maximaal € 2.798,67 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring;
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Nicky Hummel, Teamleider Zorg, tel. 053 - 4826688.  We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’.